Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

Vida vízszűrő kancsó (BWT, türkiz)

Gyógyászati segédeszközök, Otthonápolási termékek, Vérnyomás / Vércukormérők, Egészségmegörző termékek és minden ami az egészséges élethez szükséges.
Cikkszám: GYBWT-VT
Elérhetőség: Kifutott
Gyártó: VIVAFIT

Leírás és Paraméterek

A BWT Vida a BWT legújabb vízszűrő kancsója, amely egyszerű, letisztult, minimál stílusú olasz design-nal rendelkezik és trendi külsejével színt visz a szürke hétköznapokon otthonában. A kancsó teljes kapacitása 2.6 liter, amely 1.4 liter csapvíz megszűrésére alkalmas. Termékjellemzők: Teljes kapacitás: 2,6 liter Szűrt víz kapacitás: 1,4 liter Kijelző: manuális Utántöltés: Easy-Fill; nem szükséges a tetőt eltávolítani a vízfeltöltéshez Easy-Fit technológia. Keskeny kialakítás, a vízszűrő kancsó könnyedén elfér akár a hűtő ajtajában is. A csomag 1 db magnéziumos vízszűrő betétet tartalmaz, amely 30 napra vagy 120 liter víz megszűréséhez elegendő. Elérhető színek: fehér,türkiz, rózsaszín

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!