Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

DiaBalance univerzális talpbetét (38-39)

4.490 Ft
Gyógyászati segédeszközök, Otthonápolási termékek, Vérnyomás / Vércukormérők, Egészségmegörző termékek és minden ami az egészséges élethez szükséges.
Cikkszám: GYVFDB3839
Elérhetőség: 100 db raktáron
Gyártó: VIVAFIT

Leírás és Paraméterek

"Diabetic" Univerzális talpbetét - Extra kényelmes, sokoldalú talpbetét az igénybe vett lábaknak! Az extra puha, kényelmes, mégis masszív és ellenálló talpbetét optimális védelmet biztosít a talpnak. Egyenletesen osztja el a talpi nyomást, így csökkenti a sebek és fekélyek valószínűséget, melyek jellemzően a nagy nyomáspontokon alakulnak ki. A felső, „Plastazote” réteg könnyű, zárt cellás hab, amely csökkenti az ún. „lábnyomot”, miközben minimalizálja az esetleges, dörzsölődésből adódó bőrirritációt. A kék PU (poliuretán) réteg rugalmas, mégis masszív és ellenálló anyag, mely optimális tartást biztosít a betétnek. Az alsó géles párnák elnyelik a járás során keletkező ütődéseket, ezzel is kímélik a talpat és az ízületeket. „Diabetic" gyógytalpbetét termékjellemzői: Kifejezetten a cukorbetegeknek ajánlott speciális „plastazote” hab felsőrész Kiegyenlíti a nyomáspontokat, csökkenti a sebek és fekélyek kockázatát 2 alsó gél betét az ízületek tehermentesítésére Csökkenti a sebek és fekélyek kockázatát A talpbetét felépítése: „Plastazote” réteg: a felső réteg a talpbetét belső részén található extra kényelmes és puha anyag, melyet könnyű, zárt cellás habszerkezet jellemez. Ez csökkenti az ún. „lábnyomot”, miközben minimalizálja az esetleges, dörzsölődésből adódó bőrirritációt. PU (poliuretán) réteg: a talpbetét külső borítását alkotó kék, rugalmas réteg. Masszív és ellenálló anyagból készült, mely optimális tartást biztosít a lábfejnek, miközben védi a járás hatásaitól. Extra rugalmasságának köszönhetően ugyanakkor valódi kényelmet nyújt. Gélpárnák: a sarokrész és a talppárna, illetve a harántboltozat (talpközépcsont és lábujjperc-csontok találkozása) alatti narancssárga géles betétek elnyelik a járás során keletkező ütődéseket, ezzel is kímélik a talpat és az ízületeket, plusz védelmet biztosítva a leginkább igénybe vett területeknek. Magas peremű sarokágy: A talpbetét kialakításának köszönhetően nem csak a talp védelmére szolgál, hanem szinte "bölcsőt" képez a lábfejnek. A magas sarokágy további védelmet nyújt a sebek és kidörzsölődés kialakulásával szemben, ráadásul a lábfej oldalirányú elmozdulását is gátolja. Méretek: 36/37; 38/39; 40/41;42/43; 44/45

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!