Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

Mágneses derékszorító turmalinnal (L)

8.990 Ft
Gyógyászati segédeszközök, Otthonápolási termékek, Vérnyomás / Vércukormérők, Egészségmegörző termékek és minden ami az egészséges élethez szükséges.
Cikkszám: GYVFMDL
Elérhetőség: 100 db raktáron
Gyártó: VIVAFIT

Leírás és Paraméterek

Intenzív mágnesterápia a jótékony hatású turmalinnal Termékjellemzők: Intenzív mágnesterápia a derékrészen 20 db 1800-2000 Gauss erősségű mágneskoronggal. A turmalin az általa kibocsájtott távoli infrasugaraknak és negatív ionoknak köszönhetően erősítheti a mágneses szorító derékra gyakorolt jótékony hatását. A neoprén anyag, a 3 merevítőszál és a speciális dupla tépőzáras heveder szorító ereje tetszőlegesen állítható, így egyénre szabva egyszerre biztosítja a derék tartását és a szabad mozgást. Tisztítása: kézzel mosható langyos, mosószeres vízben. Terápiás javaslat: a termék használatát fokozatosan vezesse be, szoktassa magát a derékszorító viseléséhez. Két hét folyamatos használatot 3-4 napos szünet kövessen. A kúrát a panaszok megszűnéséig többször is megismételheti. A termék használata nem javasolt közvetlen a bőr fellett viselve, a turmalin enyhe bőrpírt, bőrérzékenységet válthat ki. Figyelem! A termék nem minősül orvostechnikai eszköznek, hatására és használatára vonatkozóan klinikai vizsgálatok nem készültek. Gyermeket váró nők és szívritmusszabályzóval rendelkező személyek nem használhatják a terméket! Méretek - a termék hossza: M 100 x 22 cm L 110 x 22 cm XL 120 x 22 cm XXL 130 x 22 cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!