Hibabejelentés

Ha termékeinkkel kapcsolatban 72 órán belül merül fel garanciális kifogása, akkor azt kérem jelezze részünkre azonnal írásban és jutassa vissza hozzánk a meghibásodott terméket a lehető legrövidebb időn belül.

Cipők esetén: A hozzánk visszajuttatott lábbelik garanciális javítását a gyártó végzi. A lábbeliket elsődlegesen javítják, ha javíthatatlan akkor cserélik, de erről a gyártó rendelkezhet csak.

Műszaki cikkek esetén: 72 órán belüli hiba esetén cseréljük, azon túl, de a garanciális időn belül javíttatjuk a készülékeket. Garanciális javítást lehet rajtunk keresztül kérni vagy közvetlenül a garancia füzetben szereplő szervízben.

Minden egyéb meghibásodással kapcsolatban a termék leírásában található szervízben végzik a javítást.  Amennyiben ezt nem találja, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

info@msegeszsegtar.hu

 Medi-Shop Kft 2100. Gödöllő, Dózsa gy u. 1-3

Utnvétes csomagot nem áll módunkban átvenni.

A garanciális visszajuttatás költségeit minden esetben a vásárló állja. Természetesen, ha a visszajuttatást követően kiderül, hogy anyaghibáról, vagy a garanciális feltételek alá eső problémáról van szó, akkor a webáruház utólag megtéríti a szállítás költségét.

A hibajavítás során az általános garanciális szabályok a mérvadóak.

Bankkártyás fizetés

facebook
Legújabb termékek