Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

Winix Zero Compact

64.990 Ft 59.990 Ft
8%
Gyógyászati segédeszközök, Otthonápolási termékek, Vérnyomás / Vércukormérők, Egészségmegörző termékek és minden ami az egészséges élethez szükséges.
Cikkszám: GYWZC
Elérhetőség: 100 db raktáron
Gyártó: VIVAFIT

Leírás és Paraméterek

A WINIX ZERO Compact a legújabb, 2021-es WINIX légtisztító modell, mely a modern technológiát és designt ötvözi a legmagasabb hatékonysággal. A készülék 4 lépcsős légtisztítási mechanizmussal rendelkezik, melynek elemei a finom MESH előszűrő, szénszűrő, 99,97%-os hatékonyságú TrueHEPA szűrő. Mindezt kiegészíti az egyedülálló Winix PlasmaWave technológia Hydroxyl kibocsátással, ami hozzájárul a vírusok és gázok semlegesítéséhez. A WINIX ZERO Compact légtisztító készülék hatékonyan távolítja el otthonunk levegőjéből az aprószemcséjű porrészecskéket és szennyezőanyagokat (PM 2,5), beleértve a penészspórákat, a szagokat közvetítő apró részecskéket, illékony szerves vegyületeket, pollent, port, továbbá az állati bőr- és szőr darabkákat, valamint a baktériumok és kórokozók nagy részét. A készülék hatékonyságát az ECARF és az ALLERGY UK tesztelte és igazolta, így egészen biztos lehet benne, hogy a Winix Zero Compact használatával a beltéri levegő minősége nagy mértékben javul. A készülék további előnye az éjszakai mód, mely halvány fény mellett rendkívül halk üzemmódban működteti a légtisztítót, hogy az Ön alvása zavartalan legyen, miközben a levegő minősége miatt sem kell aggódnia. Nappal az automatikus mód pedig folyamatosan érzékeli a levegő aktuális összetételét és minőségét, a légtisztítás intenzitását pedig ehhez igazítja. A 2021-ben design díjat nyert (IF Design Award) készülék kialakításának, kompakt méretének és kis súlyának köszönhetően bármikor könnyedén áthelyezhető. Ha másik helyiségben szeretné használni, csak keressen neki egy megfelelő helyet és tegye át. Termékjellemzők: 360o-os levegőbeszívás, nagy felületű TrueHEPA szűrő Maximum helyiségméret: 50 m2 Levegőszennyezettség érzékelő (részecskék és gázok) 4 lépcsős levegőtisztítás: tisztítható előszűrő a porrészécskéknek, szénszűrő, 99.97%-os TrueHEPA szűrő és WINIX PlasmaWave® Vizuális levegőminőség kijelző (3 színnel jelzi a levegő minőségét egy LED lámpa) Automatikus mód (az aktuális levegőszennyezettséghez igazítja a működés intenzitását) Éjszakai mód (halvány fények, csendes működés) Intenzitás fokozatok: 4 Szűrőcsere szükségességének kijelzése 2 éves garancia ECARF tanúsítvány UK Allergy tanúsítvány Műszaki adatok: Javasolt maximális helyiségméret: 50 m2 Szűrési technika: 4 lépcsős CADR átlagérték: 250 m3/óra Szűrőcsere szükségességének automatikus kijelzése Feszültség: 220V/ 240V (50Hz) Áramfogyasztás: max 55 Watt Zajszint: 26,5-53,7 dB (működési módtól függően) Működési módok: 4 különböző mód A készülék mérete: 24,1 x 24,1 x 37 cm Súly: 3,1 kg

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!