Viatom Checkme Lite - Egészségmonitor Lite

105.000 Ft
Gyógyászati segédeszközök, Otthonápolási termékek, Vérnyomás / Vércukormérők, Egészségmegörző termékek és minden ami az egészséges élethez szükséges.
Cikkszám: VL
Elérhetőség: 50 db raktáron
Gyártó: Homedical

Leírás és Paraméterek

Viatom Checkme Lite - öndiagnosztikai készülék A Viatom Lite egészségmonitor egy olyan innovatív eszköz, melynek segítségével bárhol és bármikor ellenőrizhetjük egészségügyi állapotunkat. Támogatja az EKG, az Spo2 (véroxigén szint) és a szisztolés (vérnyomás felső értéke) kábel nélküli mérés lehetőségével. A napi ellenőrzés funkció mindössze 20 másodpercet vesz igénybe. Tekintettel arra, hogy a készülék egy névjegykártya méretének felel meg, a zsebben hordva akár napközben az utcán, munkahelyén vagy  sportolás alatt is komfort érzetet kelt felhasználójának orvos jelenléte nélkül. Led és színes kijelzője valamint az audio hanghatás könnyű kezelhetőséget biztosít bárki számára. A napi kontroll alkalmával visszajelez a készülék a mért értékek állapotáról  mosoly vagy szomorú jel formájában. A készülék klinikailag validált, orvostechnikai eszköz, professzionális EKG algoritmussal rendelkezik (500 Hz-es széles sávú frekvencia), amely részletes tájékoztatást ad a pulzusszámról, az ST-szakaszról, a QRS időtartamról, valamint a QT / QTC intervallumról. Ezek az adatok nem feltétlenül a lakossági felhasználás során érdekesek, sokkal inkább az orvosok, egészségügyi végzettséggel rendelkezők számára fontosak az esetleges kóros elváltozások felismerése, diagnózis felállítása során. Oximéter: A véroxigénszint mérés azt mutatja meg, hogy a vörösvértesteid a lehetséges oxigénszállító képességük mekkora hányadát használják. 

  • 96-100% közötti érték az egészséges, azaz normál érték
  • 90-95% közötti érték felhívja a figyelmet, hogy csökken az oxigénellátás
  • 88% vagy alacsonyabb értéknél javasoljuk a kezelő orvos felkeresését, tájékoztatását
Az elmúlt hónapokban a COVID-19 járvány félelmet és bizonytalanságot okozott számunkra a jövővel kapcsolatban. Szerencsére az orvostudománynak van néhány nem invazív eszköze, amelyek segíthetnek a pandémia idején. A véroxigénszint mérő/pulzoximéter értékes eszköz lehet a COVID-19 észlelésére, véroxigénszint mérésére. A koronavírus által generált egyik esetleges megbetegedés a tüdőgyulladás, légzési nehézség. A tüdőgyulladás a véroxigénszint csökkenésével párosulhat. Az oxigénellátásunk kontrollálására nyújt segítséget a véroxigénszint mérő készülék. A készülék puha és kényelmes SpO2 érzékelője 20 másodperc alatt képes a vér oxigéntelítettségét  %-os formában megjeleníteni. A VIATOM által megalkotott Bluetooth kapcsolattal rendelkező készülékkel kövesse nyomon saját vagy hozzátartozója véroxigén szintjét applikáción keresztül. Szisztolés: a vérnyomás felső értéke, melynek nyomon követése szintén mérvadó a mindennapok során. Emlékeztető: ébresztő, napi ellenőrzés, gyógyszer, napi jegyzet Mi lesz az adatokkal? Az adatokat a memória korlátolt ideig/mennyiség erejéig tárolja, de azonnali mentés segítségével továbbíthatja okos telefonjára vagy asztali számítógépére, mely lehetőség nyújt több hónapra visszamenő adatok/mérések visszanézésére vagy orvosának, hozzátartozóinak továbbítására. • típusa: öndiagnosztikai készülék /otthoni felhasználás • extra: smart funkció, napi kontroll 30 msp alatt, LCD kijelző • mért értékek: EKG/QRS/PI, pulzus, véroxigénszint, vérnyomás felső értéke • visszajelzést ad: igen ( smile ikon formájában), szívritmus zavar, • felhasználók száma: 1 • memória tárhely: végtelen • applikációval rendelkezik: igen • készülék menürendszerének nyelve: magyar • adattovábbítás: Bluetooth • besorolása: orvostechnikai eszköz • kinek ajánlott?: otthoni felhasználásra minden korosztály, egészségügyi dolgozók • töltése: USB     A termék nem helyettesíti az orvosi diagnózis felállítását. Az otthoni mérés az esetleges kóros elváltozásra hívja fel a figyelmet. Amennyiben ilyet tapasztal javasoljuk  keresse fel kezelőorvosát kivizsgálás végett.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!