Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

V22 érintés nélküli infravörös lázmérő

11.990 Ft
Gyógyászati segédeszközök, Otthonápolási termékek, Vérnyomás / Vércukormérők, Egészségmegörző termékek és minden ami az egészséges élethez szükséges.
Cikkszám: GYV22
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: VIVAFIT

Leírás és Paraméterek

A készülék egy infravörös hőmérő, mely segítségével megmérheti a test hőmérsékletét a homlok elé tartva, anélkül, hogy érintkeznének vele. Alkalmazható csecsemőkön és felnőtteken egyaránt. Gyermeke lázát akár alvás közben is megmérheti! A technológia óriási előnye, hogy a testhőmérsékleten kívül felületek (fürdővíz, bébiétel, stb. ), illetve a szoba hőmérsékletét is megmérhetjük. Termékjellemző k: Speciális kialakítás az emberi test hőmérsékletének mérésére, a homloktól 3-5 cm távolságra. Infravörös érzékelő, praktikus és egyszerű használat Memóriafunkció: tárolja az utolsó 32 mérés eredményét 3 színű digitális LCD háttérvilágítással rendelkezik - azonnali, vizuális eredményértékelés Választható mértékegység (Celsius és Fahrenheit) Automatikusan kikapcsolás (30 másodperc után), az energiatakarékosság érdekében Mérési pontosság: ?0,3°C Külön hangjelzés a túlságosan magas hőmérséklet jelzésére Kikapcsolható hangjelzés: választható néma üzemmód Műszaki jellemzők: Mérési távolság: 3-5 cm Mérési pontosság: ?0,3°C Mérési tartomány: Testhőmérséklet: 32.0°C~ 42.9°C Ezen belül 3 színt különböztetünk meg Zöld szín: 37.3°C-ig - a normál hőmérsékletet jelöli Narancssárga szín: 37.4°C ~ 37.9°C - hőemelkedést jelent Piros szín: 38°C felett - magas lázat jelöl Felü leti hőmérséklet: 0°C ~ 60°C Szobahőmérséklet: 0°C ~ 40°C A készülék mérete: 155×100×40mm Energiaforrás: 2 db AA elem (nem tartozék!)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!