Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

V21 érintés nélküli (non-contact) lázmérő

9.990 Ft
Gyógyászati segédeszközök, Otthonápolási termékek, Vérnyomás / Vércukormérők, Egészségmegörző termékek és minden ami az egészséges élethez szükséges.
Cikkszám: GYV21
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: VIVAFIT

Leírás és Paraméterek

Elysium érintésmentes infravörös lázmérő magyar nyelvű csomagolásban, amely 5 - 15 cm távolságból méri homlokról a testhőmérsékletet. Láz esetén kijelzője pirosra vált és pittyeg. Ajándék 2db elemmel. A doboz 2db ajándék elemet tartalmaz. Infravörös homlok hőmérő / lázmérő. Érintés nélkül, gyorsan, pontosan és biztonságosan méri a testhőmérsékletet. A lázmérőt a homlokra kell irányítani, majd gombnyomásra egy szempillantás alatt megméri az ember lázát. Ha minden rendben van, akkor a kijelzője zöld háttérszínben mutatja a testhőmérsékletet. Hőemelkedés esetén narancssárgára vált a kijelző, míg láz esetén pirosra, és pittyegni is fog. Kisgyermekes családoknak ez az érintés nélküli homloklázmérő pedig szinte elengedhetetlen. Eddig egy kisebb hőemelkedéssel vagy akár lázzal járó betegség esetén, ha meg akartuk mérni a bébi lázát, akkor ehhez fel kellett ébreszteni a picit. Viszont egy ilyen lázmérővel már nem szükséges, hiszen akár álmában is megmérhetjük a testhőmérsékletét. Nyugodtan aludhat papa, mama, baba egyaránt. De ellenőrizhetjük a baba fürdővizét, vagy éppen a főzelékét is, nehogy túl forró legyen neki. Nem beszélve a kakaójáról, tejcsijéről vagy tápszeréről. Ha van otthon egy ilyen érintésmentes hőmérő, akkor nem fogjuk többet megégetni a száját, az biztos. Kezelését bárki 2 perc alatt elsajátíthatja: A Mérőgomb megnyomásával kapcsolja be. Bekapcsolás után a lázmérő azonnal használatra kész, és kijelzője a környező hőmérsékletet mutatja. Állítsa be a lázmérőt testhőmérséklet-mérésre. 5-15cm távolságból irányítsa azt a csupasz homlokra, majd nyomja meg a Mérőgombot. A lázmérő pittyeg egyet, miután elkészült a méréssel - kb. 1 másodperc. A lázmérő kijelzője pirosra vált, és folyamatosan pittyeg, ha erős lázat mért. 10 másodperc tétlenség után a lázmérő automatikusan kikapcsol. 2 db AA elemmel működik, amely mintegy 40.000 mérést tesz lehetővé. A testhőmérsékleten túl tárgyak felületi hőmérsékletének mérésére is alkalmas. Műszaki jellemzők: Mérési módszer: érintésmentes, infravörös Mérési tartomány: 32 °C - 42,9 °C Mérési pontosság: 0,1 °C Mérési idő: 1 másodperc Mérési hibahatár: ±0,2 °C Mérési távolság: 5 - 15 cm Működési tartomány: 5 °C - 40 °C között Tárolási tartomány: -25 °C és +70 °C között Energiaellátás: 2 db AA alkálielem, melyet a csomag tartalmaz Memória: 32 adat tárolására alkalmas Minősítés: CE 0197 NB TÜV Rheinland Megfelel az EU 93/42/EEC direktívájának. CE NB 0197 orvostechnikai eszköz tanúsítvánnyal rendelkezik, melyet a TÜV Rheinland készített, ezért orvostechnikai eszközként is használható.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!