Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

Szűrőbetét szett Winix Zero Compact légtisztító készülékhez

14.990 Ft
Gyógyászati segédeszközök, Otthonápolási termékek, Vérnyomás / Vércukormérők, Egészségmegörző termékek és minden ami az egészséges élethez szükséges.
Cikkszám: GYWZCSZ
Elérhetőség: 100 db raktáron
Gyártó: VIVAFIT

Leírás és Paraméterek

Komplett szűrőbetét szett a Winix Zero Compact légtisztítóhoz, ami szénszűrőből és TrueHEPA (99,97%) szűrőből áll. Az aktívszén segít a szagok semlegesítésében (háziállatok, dohányfüst, háztartási szagok). A TrueHEPA szűrő képes kiszűrni a részecskék és szennyeződések 99,97%-át, beleértve a penész spórákat, a szagokat közvetítő apró részecskéket, illékony szerves vegyületeket, pollent, port, továbbá az állati bőr- és szőr darabkákat egészen 0,3 mikron méretig). A kombinált (All-in-One) szűrőbetét szett részei: előszűrő HEPA szűrő szénszűrő Mikor és hogyan érdemes a szűrőt tisztítani? A szűrőt 14 naponta szükséges tisztítani, porszívóval vagy egy puha kefével. A szűrő NEM mosható! Csak a Finomszövésű Mesh előszűrőt tisztítsa meg. Mikor cserélje ki a szűrőt? A szűrőcserék közti intervallum függ a környezettől és a használat intenzitásától. A LED fény jelzi, mikor szükséges a szűrő cseréje, de általában 12 hónappal számolhatunk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!