Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

Kompresszoros inhalátor "pingvin"

18.990 Ft
Gyógyászati segédeszközök, Otthonápolási termékek, Vérnyomás / Vércukormérők, Egészségmegörző termékek és minden ami az egészséges élethez szükséges.
Cikkszám: GYA1500
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: VIVAFIT

Leírás és Paraméterek

Kompresszoros inhalátor gyerekeknek - "pingvin" formájú - a légúti megbetegedések hatékonyabb kezelésére A kompresszoros inhalátor olyan légzőszervi megbetegedések kezelésére használható, ahol a terápia során aeroszolos gyógyszeres kezelésre lehet szükség, úgy, mint számos asztmatikus jellegű megbetegedés, allergia vagy hörghurut. A nagy teljesítményű kompresszor a folyékony gyógyszert vagy sóoldatot apró szemcsékké porlasztja, majd sűrített levegő segítségével a tartozék arcmaszkon vagy az orrszondán keresztül juttatja a légutakba. A készülék gyors, biztonságos és kényelmes kezelést biztosít minden korosztály számára. Számos előnye közül kiemelendő, hogy az inhaláció során a terápiás szer csak a célzott területre jut el, gyorsabban fejti ki hatását, így alacsonyabb dózis is hatékony és hosszabb ideig fejti ki a hatását. Ideális kisgyermekeknek, illetve azoknak, akik légúti megbetegedésben, asztmában szenvednek. Továbbá ideális tüdő rendellenességek, hurutok, hörghurut, arcüreggyulladás, allergia és nátha kezelésére. Termékjellemzők: Kedves, gyerekbarát forma Olasz formatervezés Szakaszos működés: 20 perc működés után 40 perc kikapcsolt állapot javasolt Az átlagos kompresszoros inhalátoroknál halkabb működés Zajszint: <63 dBA Szemcseméret: <5 µm ( 5 MMAD) Porlasztási kapacitás: 0,25 ml/perc Méret: 126 x 156 x 164 mm Súly: 1,25 kg Feszültség: 230 V (50 Hz) 2 év garancia! A termék egészségpénztárra elszámolható. Tartozékok: Felnőtt illetve gyerek maszk Vezeték Gyógyszeradagoló Orrszonda Szájcsutora Szűrő További tartozékok vásárolhatók hozzá az alábbi cikkszámokon: GYA430GY - gyógyszeradagoló GYA430T - tartozék szett (felnőtt maszk, gyerek maszk, rugalmas cső, szájcsutora, orrszonda) GYA430SZ - 2 db szűrő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!