Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

iHealth 30G Vércukorszint mérő tű

2.795 Ft
Cikkszám: 30G
Elérhetőség: 100 db raktáron
Gyártó: Homedical

Leírás és Paraméterek

Amennyiben rendelkezik iHealth BG5 vércukorszintmérővel, úgy minden bizonnyal kiegészítőkre is szükséged lesz. Ezek közé tartozik az iHealth 30G vércukorszintmérő tű is. Főbb jellemzők:

  • Tartalék tű iHealth BG5 vércukorszintmérő készülékhez
  • A csomag 50 db iHealth 28GI tűt tartalmaz
iHealth BG5 vércukorszint mérő készülék Az iHealth BG5 vércukorszintmérő egy olyan eszköz, mely méri és rögzíti vércukor szintedet. Előnyei közé tartozik kompakt mérete, gyönyörű formatervezése, valamint gyors és pontos mérései, melyek ideje nem több 5 másodpercnél. Az elegáns készülék, LED kijelzőjének segítségével jeleníti meg a mért adatokat, melyek könnyen olvashatóak. Az ingyenes, Apple eszközökhöz készült iHealth Gluco-Smart applikáció (melyhez Bluetooth-on keresztül csatlakozhatsz) segítségével időt takaríthatsz meg, továbbá segít kiküszöbölni a manipulációból eredő hibákat is. Eredményeidet családoddal vagy orvosoddal, így akár azonnal megoszthatod. Egy ingyenes felhő tárhely segítségével, eredményeid biztonságosan, mintegy napló formájában rögzítésre kerülnek. Sőt mi több, mintegy bónuszként, az eszköz rögzíti a tesztcsíkok számát, szavatosságát, továbbá figyelemmel követi az inzulin vagy más gyógyszerek szükséges mennyiségét. A termék egészségvédelmi és higiéniai terméknek minősül. Amennyiben a csomagolás felbontásra került, vagy a kipróbálás jelei látszódnak a terméken, úgy a 14 napos elállási jog érvényét veszti a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § (1) bekezdése alapján.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!