Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

Digitális személymérleg fehér

7.490 Ft
Gyógyászati segédeszközök, Otthonápolási termékek, Vérnyomás / Vércukormérők, Egészségmegörző termékek és minden ami az egészséges élethez szükséges.
Cikkszám: GYCHMS324W
Elérhetőség: 100 db raktáron
Gyártó: VIVAFIT

Leírás és Paraméterek

Digitális személymérleg a Citizen japán precizitásával! A Citizen személymérleg nem csak megbízható és pontos, hanem elegáns megjelenésű, gyönyörű üveg mérleg, mely a fürdőszoba dísze is lehet. Emellett praktikus, keskeny kialakításának köszönhetően kis helyen is elfér, tarthatja akár a szekrény alatt vagy mögött is. Különleges funkciója, hogy kijelzi a jelenlegi és az előző mért érték közötti különbezetet! Mindig nyomon követheti súlyának változását! Termék jellemzők: Edzett üveglap vastagsága: 5 mm A termék mérete: 28 cm x 27 cm x 2,5 cm Maximális teherbírás: 150 kg Alkalmazható mértékegységek: kg, lb, st Mérési pontosság: 5 kg és 150 kg között maximum 100 gr eltérés Mérési tartomány: 5-150 kg (11-330 lb; 11- 23st 8 lb) Legkisebb megjeleníthető egység: 0,1 kg Áramforrás: DC 3V (CR2032 típusú elem)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!