Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

CH657 csuklós vérnyomásmérő (extra vékony kijelző)

18.990 Ft
Gyógyászati segédeszközök, Otthonápolási termékek, Vérnyomás / Vércukormérők, Egészségmegörző termékek és minden ami az egészséges élethez szükséges.
Cikkszám: GYCH-657
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: VIVAFIT

Leírás és Paraméterek

GYCH-657 CITIZEN AUTOMATA CSUKLÓS VÉRNYOMÁSMÉRŐ PREMIUM LINE 5 ÉV GARANCIA - Japán precizitás Exkluzív csuklós vérnyomásmérő, könnyen használható, egy gombbal működtethető készülék. A mandzsettát automatikus felfújja, és leereszti. A készülék az utolsó 3 mérést átlagolja, és 90 memóriás tárhelyében el tárolja a mért eredményeket. A készülék egyedülállóan halk, kijelzi a szabálytalan szívritmust. A monitor egység extra vékony, csupán 15 mm vastagságú. A kijelző könnyedén olvasható, szemléletes, LCD kijelző. Használat után automatikusan kikapcsol. Termékjellemzők: Egygombos vezérlés Extra vékony (15mm) monitor egység Exkluzív kialakítás és design Elegáns tároló doboz Automatikus felfújás és leeresztés Szabálytalan szívritmus kijelzése 90 memória tárhely Utolsó 3 mérés átlag kiszámítása Egyedülállóan halk működés Könnyen olvasható, szemléletes LCD kijelző Automatikus kikapcsolás Műszaki adatok: Energiaforrás: 2 db AAA ceruzaelem Elem élettartam: 400 mérés

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!