Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

Aquaria Slim 14 P páramentesítő

69.990 Ft
Gyógyászati segédeszközök, Otthonápolási termékek, Vérnyomás / Vércukormérők, Egészségmegörző termékek és minden ami az egészséges élethez szükséges.
Cikkszám: GYOAS14
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: VIVAFIT

Leírás és Paraméterek

Biztosítsa az ideális páratartalmat otthonában az Aquaria Slim 14 P páramentesítő készülékekkel! A készülék gyorsan és hatékonyan páramentesíti a helyiséget és használatával hozzájárulhat a penészesedés elkerüléséhez, az optimális páratartalom kialakításához és a dohos szag megszűnéséhez. A készüléket számos kényelmi funkcióval látták el, amelynek köszönhetően egyszerűen kezelhető és könnyedén, igényeinknek megfelelően állítható be. Ezen felül a készülék extra vékony kialakításának köszönhetően igazán helytakarékos, könnyebben elhelyezhető. A páramentesítő kiemelt előnyei: Termékjellemzők: Párátlanítás: 14l /24 óra Víztartály: 2 l Olvasztás üzemmód Páratartalom kijelzése Légszűrő Automatikus figyelmeztetés a víztartály megtelése esetén Ergonomikus kialakítás Kerekek a könnyű áthelyezhetőségért Ajánlott terület max.: 45 m³ Műszaki adatok: Súly (csomagolás nélkül): 9,5 kg Termékméret: 276 x 500 x 185 mm Zajszint: 42 dB(A) Beüzemeléshez szükséges legkisebb helyiségméret: 4 m²

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek