Menü

Antigén fájdalommentes nyálteszt - otthoni felhasználás (köpet)

Ár:
2.490 Ft
Gyógyászati segédeszközök, Otthonápolási termékek, Vérnyomás / Vércukormérők, Egészségmegörző termékek és minden ami az egészséges élethez szükséges.
Cikkszám: CV19-AT
Elérhetőség: 99 db raktáron
Gyártó: Homedical

Leírás és Paraméterek

A teszt azt fogja megerősíteni, hogy a páciens a teszt időpontjában vírusfertőzött-e, vagyis terjesztheti-e a fertőzést. Pozitív eredmény esetén az illető fertőző. A tesztet bárki önállóan, orvosi felügyelet nélkül, otthon, a saját nappalijában egyedül is kényelmesen elvégezheti, hiszen a nyálminta levételéhez nincs szükség szakemberre. Ugyanakkor javasoljuk, hogy a 18 év alattiak a mintavételt és a vizsgálatot kizárólag szüleik vagy gondviselőjük jelenlétében végezzék el. Az ALLTEST Beright COVID-19 antigén önteszt a SARS-CoV-2 nukleokapszid fehérje - vírus antigén - kimutatására szolgál azoknál a személyeknél, akiknél a tünetek megjelenését követő első hét napon belül felmerül a COVID-19 gyanúja. Általános információk az antigén gyorsteszt működési elvének megértéséhez Az antigén teszt a PCR-teszten kívül az egyetlen, hatóságilag elfogadott tesztelési módszer. Olyan esetekben célszerű alkalmazni, amikor a beteg tüneteket mutat és / vagy nagy a fertőzöttség kockázata. Némileg hasonlít a PCR tesztekre, hiszen az antigén teszt közvetlenül a vírus jelenlétét mutatja ki. Vagyis a teszt észleli a SARS-CoV-2 vírusra kifejezetten jellemző fehérjét, amit az immunrendszer is felismer, és amelyek kiváltják annak reakcióját, az immunválaszt. Az antigén tesztek innen kapták a nevüket is, hiszen a vírus egy fehérjéjét - antigénjét - mutatják ki.   FONTOS! A SARS-CoV-2 vírus antigénje a legtöbb esetben a tünetek megjelenését követő 5. napban van jelen kimutatható mértékben a fertőzött személyben, ezért az antigén gyorsteszt ebben az időintervallumban szolgáltatja a legmegbízhatóbb eredményeket. A csomag tartalma:  

  • Tesztkazetta
  • Puffer oldat
  • Mintagyűjtő eszköz (tölcsér, cső és csőhegy)
  • Használati utasítás
  • Hulladékgyűjtő tasak
    Tesztelés előtt A mintavétel előtt legalább 10 perccel ne vegyen semmit a szájába, beleértve ételt, italt, rágógumit vagy dohányterméket. A tesztelés előtt legalább 20 másodpercig mosson kezet szappannal és vízzel. Ha szappan és víz nem áll rendelkezésre, használjon legalább 60%-os alkoholtartalmú kézfertőtlenítőt.  
  1. lépés: Mintavétel
Vegye ki a tölcsért és a műanyag csövet; illessze a tölcsért a csőre. Köhögjön 3-5 alkalommal mélyről. Óvatosan köpködje a nyálát a tölcsérbe. A nyálfolyadék szintje - buborékok nélkül - érje el a jelzett vonalat. Megjegyzés: Addig folytassa a mintagyűjtést, amíg a gyűjtőcsövön jelzett vonalig a nyálfolyadék szintje el nem ér. Ha megvan, akkor tegye a tölcsért a hulladékgyűjtő tasakba.  
  1. lépés: A tesztelés
Vegye ki a tesztkazettát a lezárt fóliatasakból, és egy órán belül használja is fel. A legpontosabb eredményt akkor kapjuk, ha a tesztet közvetlenül a fóliatasak felnyitása után végezzük el. Helyezze a tesztkazettát egy sima, vízszintes felületre. Fordítsa meg a csövet, és adjon 2 csepp oldatot a tesztkészülék (S) jelzéssel ellátott nyílásába. Ezután indítson el egy időmérőt. Amíg a teszt dolgozik, ne nyúljon hozzá, és ne mozgassa a tesztkazettát.
  1. lépés: A teszteredmény leolvasása
15 perc múlva olvassa le az eredményt. Ne értelmezze az eredményt 20 perc elteltével.   A teszt befejezése után helyezze a teszt összes alkatrészét a műanyag hulladékgyűjtő tasakba, és a helyi előírásoknak megfelelően dobja ki. Ne használja fel újra a készlet egyetlen alkatrészét se. A teszt eltávolítása után alaposan mosson kezet.  

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!