Ez az oldal cookie-kat használ. Ha az oldalon böngészik, akkor elfogadja, hogy a személyre szabott, maradéktalan minőségű tartalom érdekében az oldal cookie-k segítségét vegye igénybe.

Aktivitásmérő okosóra (silver-fekete)

19.990 Ft
Az aktivitásmérő okosóra segítségével mérhetjük az aktivitásunkat, lépéseink és az elégetett kalóriák számát. Nyomon követhetjük a pulzus- és vérnyomásmérés, továbbá az alvások során rögzített adatainkat grafikonok megjelenítésével és átlagértékszámítással. Beállíthatjuk a hívások és beérkező üzenetek kijelzését és az ébresztőórát is. A készüléken 11 válaszható sportmód érhető el. Az okosóra IP68 vízállóságának köszönhetően alkalmas akár úszásra is.
Cikkszám: GYVOSB
Elérhetőség: Raktáron
Gyártó: VIVAFIT

Leírás és Paraméterek

A csomag tartalma • Vivamax Aktivitásmérő okosóra • Használati és kezelési útmutató • Töltő kábel A készülék beüzemelése Az okosóra használatához töltse le a telefonjára a SMART-TIME PRO applikációt, majd hozzon létre egy saját fiókot, hogy az aktivitásmérő okosóra adatai szinkronizálva legyenek telefonjával. Az applikáción keresztül tudja beállítani céljait, az eredményeit megjeleníteni és ezeket megosztani barátaival.
Az okosóra részei Az aktivitásmérő okosóra két részből áll. Az óratestből és a 2 részből álló szíjból. Az óratesthez külön vásárolható különböző színű szíj. Az akkumulátor töltése Csatlakoztassa megfelelően a töltőfejet a készülék hátoldalán lévő arany mágnesesekhez. Nem sokkal később az óra kijelzőjén megjelenik a töltő ikon. A készülék akkumulátorának teljes töltöttégének eléréséhez kb. 2 óra töltésre van szükség. Ha az okosóra teljesen feltöltődött, ezt a kijelzőjén az akkumulátor feltöltött ikonja fogja jelezni. . Minden töltés előtt tisztítsa meg a készüléket a rajta lévő szennyeződésektől, izzadságtól, ezzel csökkentve a készülék mágneses töltésének hatékonyságának romlását. Funkciók beállítása A funkciók eléréséhez ujját húzza fel a kijelzőn. Ha ki szeretne lépni egy funkcióból, ujját mindig húzza jobbra. 1. Sport/ Sports A készüléken 11 választható sportmód állítható be: futás, sétálás, biciklizés, túrázás, futópad használata, spinning, jóga, úszás, kosárlabda, labdarúgás és tollaslabda. 2. Pulzus mérése/ Heart rate* A pontosabb mérési eredmény érdekében a készüléket ne helyezze fel csuklójára túl szorosan és túl lazán se. Figyeljen arra, hogy felhelyezés közben a készülék hátoldalán lévő zöld fény ne szűrődjön ki. A pulzus mérésére 2 féle mód van: - A manuális méréshez nyomja meg okosóráján a pulzus ikont. - Az applikáció segítségével állítson be bizonyos időközönként mért pulzust: minden 15 / 30 / 60 / 120 percben. 3. Vérnyomás mérése/ Blood pressure* A vérnyomás mérésénél ügyeljen arra, hogy a készülék megfelelően legyen felhelyezve. Válassza ki a vérnyomás mérés ikont az okosóra funkciói közül, amelyeket ujjának a kijelzőn történő felfelé húzásával érhet el. * A mért értékek csak tájékoztató jellegűek, a készülék nem orvosdiagnosztikai műszer. 4. Ébresztő/ Alarm Az ébresztőt az applikáción keresztül tudja beállítani, amelyet ezt követően szinkronizálnia kell okosórájával. Maximum 8 ébresztő állítható be. 5. Zene/ Music Irányítsa a zene lejátszást okosórájáról. A készüléken beállíthatja a megfelelő hangerőt és lehetővé teszi a dalok közötti váltást. 6. Stopper óra/ Stopwatch A stopperórával képes egy vagy többször mért idő rögzítésére. 7. Időzítő/ Timer Állítsa be az időzítőt a ”+” vagy ”– ”jelek segítségével, majd indítsa el az időzítőt. 8. Kamera távkioldó/ Remote capture Ezzel a funkcióval lehetősége van képeket készíteni telefonja kamerájával, okosórájáról irányítva. A képek készítéséhez engedélyezze a hozzáférést a telefonja kamerájához. 9. Telefonkereső/ Find phone Ha nem találja a telefonját, ezzel a funkcióval meg tudja csörgetni. Ez a keresési funkció csak akkor működik, ha a Bluetooth be van kapcsolva. Ha megtalálta a telefonját, az okosóráján a csörgetés leállításához nyomja meg a ikont

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!