Menü

Vivamax Acquaglobe légtisztító készülék

Ár:
21.550 Ft

A levegő egyre romlik, szennyezettsége folyamatosan nő. Éppen ezért elkerülhetetlen, hogy tudatosan tegyünk környezetünk egészségéért, és saját magunk gondoskodjunk a minket körülvevő levegő tisztaságáról.

Cikkszám: GYVH17
Elérhetőség: 1 db raktáron
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Vitalitás 100% tisztaságú illóolaj keverék Vitalitás 100% tisztaságú illóolaj keverék
1.670 Ft
Harmónia 100% tisztaságú illóolaj keverék Harmónia 100% tisztaságú illóolaj keverék
1.670 Ft

Leírás és Paraméterek

Ahhoz, hogy szervezetünk egészséges legyen, az egészséges, tiszta levegő ugyanolyan fontos, mint az egészséges, vegyszermentes táplálék. Mivel azonban a levegő rossz minőségét kevésbé érezzük, illetve szervezetünkre gyakorolt hatása lassan jelentkezik, hajlamosak vagyunk megfeledkezni fontosságáról. A levegő egyre romlik, szennyezettsége folyamatosan nő. Éppen ezért elkerülhetetlen, hogy tudatosan tegyünk környezetünk egészségéért, és saját magunk gondoskodjunk a minket körülvevő levegő tisztaságáról.

A hidroionizációs technológia a legújabb technológia a levegőben lévő káros szennyeződések kiszűrésére. A Vivamax légtisztító készülék ezt a technológiát használja: a levegőben lévő szennyeződéseket vízben közi le, így azok nem jutnak vissza a légtérbe. A megtisztított levegő kifújásával egyidejűleg ionokat bocsát ki, melyek segítenek a mikroszkópikus, nehezen kiszűrhető szennyeződések semlegesítésében. Működtetéséhez elegendő csapvizet használni, a tisztítás során csak a vizet kell cserélni, így szűrőt, szűrőcserét nem igényel.

Hangulatvilágítás

A Vivamax hidroionizációs légtisztító készülék kompakt kialakításának köszönhetően a lakás bármely részére elhelyezheti. Emellett a készülék alá helyezhető fénytálca segítségével, egy gomb megnyomásával 7 különböző LED világítás közül választhat. Hangulatának megfelelően választhat állandó megvilágítást vagy színváltó kombinációt. A vizet alulról megvilágítva különösen exkluzív látványt nyújt.

Aromaterápia

Az aromaterápia napjainkban reneszánszát éli. Gyakran használják stresszoldásra nem csak rendelőkben, hanem egyre többen engedik be otthonukba is az ősi módszert. A Vivamax hidroionizációs légtisztítóhoz ajándékként biztosítunk Önnek egy eukaliptusz illatú illóolajat, így a készülék használata a levegő frissítése és tisztítása mellett kellemes illattal tölti meg lakását, ezzel javíthatja közérzetét.

Termékjellemzők:
 

  • Légtisztítás hidroionizációs technológiával
  • Gazdaságos működtetés, csapvízzel működik
  • Beépített szűrővel nem rendelkezik, így cserélni nem kell
  • Kompakt forma, exkluzív kialakítás
  • Színterápia hét különböző LED világítással
  • Aromaterápiára is alkalmas
  • Ajándék eukaliptusz illóolajjal Könnyen tisztítható

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!